N900 - Intermittent SIM recognition after flashing...

Advertisement

N900 - Intermittent SIM recognition after flashing...
I have been facing issue of N900 intermittently showing SIM not present and losing network. I get the SIM icon with red line on top of the screen. This started happening after I updated the phone with recently released RX-51_2009SE_20.2010.36-2.003_PR_COMBINED_003_ARM.​bin and RX-51_2009SE_10.2010.13-2.VANILLA_PR_EMMC_MR0_ARM.​bin.
Prior to this update, my N900 was working fine. The phone was purchased in middle-east and is currently being used in Australia.
Has anyone seen this kind of issue? Can someone help me understand/point me to right direction for resolving this?
Is there any Australia specific update?
Repaly
hi mate, i got my n900 from lebanon and i'm using it here, i will be using it in Australia next months (yes i'm Aussie mate) , and your problem is that your are using the midle east version in Australia, maybe using the global version RX-51_2009SE_20.2010.36-2_PR_COMBINED_MR0_ARM.bin might help and this is the right version RX-51_2009SE_10.2010.13-2.VANILLA_PR_EMMC_MR0_ARM.​bin. .no problem there.
PTG_Alias wrote:
I have been facing issue of N900 intermittently showing SIM not present and losing network. I get the SIM icon with red line on top of the screen. This started happening after I updated the phone with recently released RX-51_2009SE_20.2010.36-2.003_PR_COMBINED_003_ARM.​bin and RX-51_2009SE_10.2010.13-2.VANILLA_PR_EMMC_MR0_ARM.​bin.
Prior to this update, my N900 was working fine. The phone was purchased in middle-east and is currently being used in Australia.
Has anyone seen this kind of issue? Can someone help me understand/point me to right direction for resolving this?
Is there any Australia specific update?
Reality is wrong....dreams are for real... 2pac .
don't forget to hit that green kudos
Read More: The other 3 answers