No sound on the sidespeak

Advertisement

No sound on the sidespeak
I have a sounblaster audigy 2 zs. I have the newest driver, all connections from the soundcard to the 7. speaker are correct, onboard sound is disabled and the engagements
in the speakersetup are correct. But i cant get musik on the sidespeaker. At first one of the sidespeakers doesen't work then the other too. :-(((
Repaly
Hi,
Try the following.
First, download the Flash uninstall utility on the link below and save it to your Desktop.
http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/current/uninstall_flash_player.exe
When the download has completed, close all browser windows and run the uninstaller.  After this has completed, restart the PC.
Next, download and install Firefox and then using Firefox, download and install the latest version of Adobe Flash.
Close all browser windows before running the Flash installer.
Launch Firefox and see if the videos play Ok - if they do, close Firefox, open IE ( See Note Below ) and click on the same Adobe Flash link above to get a prompt to install the ActiveX component.  When done, restart IE.
Note:  If you have a 64bit installation, make sure you open Internet Explorer and not Internet Explorer64 and click on the same Adobe Flash link above to get a prompt to install the ActiveX component.  When done, restart IE.
If you want to use Internet Explorer 64, install Adobe Flash for this browser using the link below.
http://labs.adobe.com/downloads/flashplayer11.html
Regards,
DP-K
****Click the White thumb to say thanks****
****Please mark Accept As Solution if it solves your problem****
****I don't work for HP****
Microsoft MVP - Windows Experience
Read More: The other 3 answers